Arbetsplatser

Ett trettiotal proffs inom fastighetsbranschen arbetar i A-bolagen. Ungefär hälften av personalen gör service-, städnings- och trädgårdsarbeten i A-bolagens fastigheter. På service-, kundtjänst– och organisationssidorna finns uppgifter om A-bolagens hela professionella personal.

Rekrytering

Just nu söker vi en kunnande

FASTIGHETSSEKRETERARE

Vi söker till vårt team en kundinriktad fastighetssekreterare. Till fastighetssekreterarens arbetsuppgifter ingår kund- och boendeservice samt övriga mångsidiga kontorsarbeten. Anställningen är på heltid och tillsvidare.

 

Vi söker en person med stark kundbetjäningsattityd och god kommunikationsförmåga. Det är viktigt för oss att du har förmåga att samarbeta och organisera samt vilja att sköta ditt arbete utomordentligt.

 

Till uppgiften krävs:

  • finska språkkunskaper; svenska och engelska ses som en fördel
  • lämplig utbildning för uppgiften eller erfarenhet av motsvarande uppgifter
  • kunskaper i Microsoft Office

Vi är en pålitlig arbetsgivare och förutom en konkurrenskraftig lön erbjuder vi goda personalförmåner.

Om du är intresserad av platsen, skicka din ansökan med CV och löneanspråk senast 15.10.2023 till jenna.rask-backman@a-yhtiot.fi eller A-bolagen, Berggatan 3, 06100 Borgå. Tilläggsuppgifter ger tf. verkställande direktör Jenna Rask-Backman, jenna.rask-backman@a-yhtiot.fi eller 040 575 0513.

Arbetspraktik

A-bolagen uppmuntrar att skaffa utbildning för fastighetsbranschen. Det finns nästan fortlöpande i bolagen studerande, som siktar på branschen, i läroavtals- och arbetspraktik. Kontakta vår kundtjänst om du är intresserad av en praktikplats.