Töihin A-yhtiöihin

A-yhtiöissä työskentelee kolmisenkymmentä kiinteistö- ja huoltoalan ammattilaista. Henkilöstöstä noin puolet tekee huolto-, siivous- ja pihatöitä A-yhtiöiden kiinteistöissä. Näihin tehtäviin myös useimmin rekrytoidaan uusia osaajia. Koko A-yhtiöiden ammattilaisjoukosta löydät tietoa huollon, asiakaspalvelun ja organisaation sivuiltamme.

Rekrytointi

Jos olet kiinnostunut työpaikasta A-yhtiöissä, voit lähettää meille avoimen työhakemuksen. Otamme tarvittaessa yhteyttä hakemuksen lähettäneisiin.

Avoin työnhakulomake

Työharjoittelu

A-yhtiöt kannustaa kouluttautumaan kiinteistöalalle. Yhtiössä työskentelee alalle haluavia opiskelijoita oppisopimus- tai työharjoittelussa. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, jos olet kiinnostunut harjoittelupaikasta.

Kesätyöt

A-yhtiöillä on omaa kiinteistöhuoltotoimintaa, johon kesätyöntekijöitä palkataan kiinteistöhuollon harjoittelijoiksi. Kesän 2022 kesätyöhaku on päättynyt. Olemme yhteydessä kaikkiin kesätyötä hakeneisiin.

Kesän huoltotöissä tarvitaan huolellista ja reipasta työskentelyotetta. Isoin osa kesätöistä liittyy pihojen istutusten hoitoon. Kokeneet kesätyöntekijät osallistuvat myös pihojen korjaustöihin, kuten aitojen ja ulkokaluisteiden kunnostustöihin. Lisäksi muutama kesäntyöntekijä palkataan siivoustyöhön.

Kesätyöntekijän on oltava vähintään 15-vuotias. Kesätyöntekijöiden työpäivä on arkisin kello 7-15. Kesätyösuhteen kesto on pääsääntöisesti 1-3 kuukautta kesä- ja elokuun välisenä aikana.

Kesätyöntekijät perehdytetään työsuhteen alussa yritykseen, työtehtäviin ja työsuhteen ehtoihin sekä työturvallisuuteen fyysisissä töissä. Nuorilla kesätyöntekijöillä on työtehtävissä opastava ammattilainen aina tukena ja tavoitettavissa.