Vuokrasopimus

Kirjallinen vuokrasopimus tehdään hyvissä ajoin ennen muuttopäivää A-yhtiöiden toimistossa. Vuokrasopimuksen teko vaatii vuokralaisen henkilökohtaisen läsnäolon.

Vuokra on maksettava viimeistään kunkin kuu­kauden 4. päivä. Vuokra maksetaan vuokralaiselle toimitettavan vuokranmaksukoosteen tietojen mukaisesti. Vuokrasuhteen alussa vuokranantaja perii vuokralaiselta va­kuusmaksun ensimmäisen vuokran yhteydessä.

Muuttaja on velvollinen tekemään virallisen muuttoilmoi­tuksen väestörekisterin pitäjälle viimeistään viikon kulues­sa muutosta. Muuttoilmoitus on tehtävä myös tilapäisestä asumisesta, joka kestää yli kolme kuukautta.

A-yhtiöille vuokralaisen ei tarvitse täyttää erillistä si­säänmuuttoilmoitusta, vaan tarvittavat tiedot poimitaan vuokra­laisen jo toimittamista papereista. Myöhemmin asuntoon sisään- tai poismuuttavista on aina ilmoi­tettava A-yhtiöiden toimistoon.

Jokaisessa A-yhtiöiden kiinteistössä on kutakin huoneistoa kohti yksi varastokomero sekä yhteinen ulkovälinevarasto/- varastoja. Suuressa osassa kohteita asukkaiden varattavissa on myös maksullinen saunavuoro ja autopaikka.

Jotta asuminen uudessa kodissa olisi sujuvaa, asukkaan kannattaa tutustua A-yhtiöiden järjestyssääntöihin. Vuokrasopimuksella asukas sitoutuu noudattamaan järjestyssääntöjä.