Porvoon A-asunnot omistaa useita kiinteistöjä, joissa on asukkaana erilaisia tuetun asumisen palveluita tarvitsevia porvoolaisia. Kiinteistöissä on asumispalveluiden tuottaja, joka myös huolehtii asukkaiden valinnasta näihin kohteisiin.

 

 

Tulliportinkatu 4
Mannerheiminkatu 25
Adlercreutzinkatu 25-27

Porvoon keskustassa, Tulliportinkatu 4:ssä ja Mannerheiminkatu 25:ssä sijaitsee Porvoon kaupungin hallinnoima Omenamäen palvelukeskus. Se käsittää kolme asuintaloa ja palvelukeskusosan, yhteensä 76 palveluasuntoa ja kolme ryhmäkotia senioreille. Kohde on vuokrattu kokonaisuudessaan Porvoon kaupungille. Asumispalveluiden piiriin hakeudutaan Porvoon kaupungin palveluneuvonta Ruorin kautta.

Adlercreutzinkatu 25-27:ssä sijaitsee Porvoon kaupungin Palomäen palvelukeskus. Kohde käsittää 55 tehostetun palveluasumisen asuntoa ympärivuorokautista hoitoa tarvitseville, 24 ryhmäkotipaikkaa muistisairaille, 5 asuntoa vammaisille sekä 26 palveluasuntoa ikäihmisille. Omana kokonaisuutena palvelukeskuksen yhteydessä toimii turvakoti Nuttu. Kohde on vuokrattu kokonaisuudessaan Porvoon kaupungille.

Karhupolku 2-4 K
Linjatie 34
Aleksanterinkaari 6

Kårkulla samkommun on kuntayhtymä, joka tuottaa erilaisia palveluja ruotsinkielisille vammaisille ja heidän läheisilleen. Kårkullan käytössä olevat kiinteistöt sijaitsevat osoitteissa Linjatie 34, Aleksanterinkaari 6 ja Karhupolku 2-4. Lisätietoja Kårkullan asumispalveluista Kårkullan kotisivuilta.

Sammontie 4
Galgbackantie 9
Jousitie 4

Etevan käytössä olevat asunnnot on rakennettu tavallisten vuokrakohteiden yhteyteen ja osaksi yhteisöä.

Eteva kuntayhtymä on Suomen suurin vammaisalan osaamiskeskus ja tuottaa palveluja vammaisille ja kehitysvammaisille henkilöille. Etevan käytössä on asuntoja ja ryhmäkoteja Sammontie 4:ssä, Jousitie 4:ssä, Galgbackantie 9:ssä. Lisätietoja Etevan palveluiden piiriin hakeutumisesta Etevan kotisivuilta.

Koivumäentie 6

Koivumäentie 6

Koivumäentie 6 on Porvoon kaupungin käytössä, ja tiloissa toimii kaupungin Alva-talo eli nuorisokoti ja muita lastensuojelun palveluita. Lisätietoja Porvoon kaupungin sivuilta.