Tiedotteet

Toimistoajat joulun aikaan

17/12/2020

A-yhtiöiden toimistoajat joulun aikaan.
Asiakaspalvelun aukioloajoissa on joulun ja vuodenvaihteen aikana seuraavat poikkeukset:

Keskiviikkona 23.12.2020 puhelinpalvelu toimii klo 8.00–12.00.
Torstaina, jouluaattona 24.12.2020 asiakaspalvelu on kiinni.
Torstaina, uudenvuodenaattona 31.12.2020 puhelinpalvelu toimii klo 8.00–14.00.
Keskiviikkona, loppiaisena 6.1.2021 asiakaspalvelu on kiinni.
Asiakaspalvelumme aukioloajat voivat muuttua vallitsevasta koronavirusepidemiasta johtuen.

Oikein hyvää, rauhallista ja ennen kaikkea turvallista joulua!

Lue lisää

Uusi Asukalehti ilmestynyt

16/12/2020

Joulun asukaslehdessä on ajankohtaista tietoa joulun ajan palveluista A-yhtiöissä sekä muuta joulun aikaan liittyvää asumisen asiaa.

Lehdessä myös mm.:

Budjetti remontit vuodelle 2021

Perttelintie 17:n putkiremontista

Vinkkejä talviautoiluun

Vinkkejä kodin jätelajitteluun

Asukaslehti jaetaan kotiin asukkaille viikolla 51.

Lue näköislehti sähköisenä verkossa

Lue lisää

Asiakaspalvelu väliaikaisesti puhelimitse ja sähköpostilla

04/12/2020

Koronaepidemian suosituksista johtuen A-yhtiöiden asiakaspalvelutilat Vuorikatu 3:ssa on suljettu toistaiseksi, 7.12.2020 alkaen. Asiakaspalvelun yhteystiedot voi tarkistaa asiakaspalvelu-sivulta.

Neuvoja moniin asumisen asioihin löytyy myös verkkosivuiltamme.

Mikäli asian hoitaminen vaatii asiointia toimistolla, pyydämme soittamaan asiakaspalveluun ja sopimaan käynnistä asiakaspalvelussamme. Otamme vastaan vain yhden asiakkaan kerrallaan.

Lue lisää

Kysely asukkaille

01/12/2020

Asiakkaiden mielipide on meille tärkeä. Jaamme 1.12.2020 alkaen asukastyytyväisyyskyselyt noin 2300 kotitalouteen A-yhtiöiden taloissa. Vastaathan asukkaana kyselyyn, jotta tiedämme, miten voimme kehittyä!

A-yhtiöiden strategiaan sisältyy asukastyytyväisyyskyselyn suorittaminen vuosittain ja se on myös osa yhtiön laatujärjestelmää. 

Vastaukset tulee palauttaa palautuskuoressa (postimaksu maksettu) viimeistään maanantaina 14.12.2020. 

Lue lisää

A-yhtiöt 55 vuotta

17/11/2020

A-yhtiöt 55 vuotta

A-yhtiöt Porvoossa täyttää 55 vuotta keskiviikkona 18.11.2020. 55 vuotta on suomalaisittain pitkä ikä kaupungin omistamalle vuokratalokonsernille. A-yhtiöt on osoitus siitä, että Porvoon kaupunki on pitkäjänteisesti ja suunnitelmallisesti huolehtinut alueensa asumisen ja rakentamisen kehittämisestä.

A-yhtiöt pitää huolen siitä, että sen omistama rakennuskanta, 62 talokohdetta, pysyy hyvin hoidettuna ja niiden taso vastaa nykypäivän vaatimuksia niin teknisesti kuin viihtyvyydeltään. Yhtiöiden strategiassa yhtenä painopisteenä on esimerkiksi ympäristötavoitteet. Vuoteen 2024 A-yhtiöt pyrkii tuottamaan 5 % yhtiön käyttämästä sähköstä omilla aurinkovoimaloilla.

Porvoolaisen vuokratalokonsernin taival on alkanut vuonna 1965, ja sen ensimmäinen kiinteistö on vuonna 1966 valmistunut kerrostalo Sibeliuksenbulevardi 6, joka on edelleen yhtiön omistuksessa. Sen jälkeen A-yhtiöt on kasvanut tasaisesti ja kaupungin kasvun tahdissa omalla rakennustuotannollaan ja Porvoon kaupungilta ostamiensa kiinteistöjen myötä. Tällä hetkellä A-yhtiöillä on käynnissä peruskorjaus Gammelbackassa, Suolaketie 7:n kerrostalokohteessa. Lisäksi A-yhtiöt tavoittelee kahdessa kohteessa nykyisen kiinteistökannan kehittämistä ja täydennysrakentamista. Koivumäentie 8:n ja Itäisen Pitkäkatu 25:n tonteilla A-yhtiöt selvittää Porvoon kaupungin kanssa mahdollisuuksia lisärakentamiseen.

A-konsernin hallitusten puheenjohtaja Marko Piirainen pitää keskeisenä A-yhtiöiden roolia Porvoon kaupungin asuntopoliittisen ohjelman toteuttajana.

– A-yhtiöiden pitää pystyä tekemään kohtuuhintaisia vuokra-asuntoja, siis niin kutsuttua sosiaalista asuntotuotantoa, yhden kohteen verran vuodessa, ettei asuntojono Porvoossa räjähdä täysin käsiin, Piirainen sanoo.

Juhlapäivän kunniaksi A-yhtiöt lahjoittaa 55 heijastinliiviä asukastoimikunnan luottamushenkilöille ja Porvoon kaupungin turvakodille. 18.11. A-yhtiöt aloittaa myös uutta viestintää asukkailleen. A-yhtiöiden kotisivut osoitteessa a-yhtiot.fi on uudistettu ja A-yhtiöt viestii ja keskustelee nyt myös Facebook-sivuillaan facebook.com/AyhtiotAbolagen. Uusien viestintäkanavien myötä asukkaat saavat aiempaa monipuolisemmin tietoa ja voivat asioida aiempaa sujuvammin sähköisten välineiden avulla.

A-yhtiöiden 55-vuotis juhlajulkaisu: https://e-julkaisu.com/a-yhtiot/a-yhtiot-55/

Lue lisää

A-yhtiöt SoMessa

A-yhtiöt A-bolagen
A-yhtiöt A-bolagen
Lumikasoja kuljetetaan nyt urakalla pois A-yhtiöiden talojen pihoista. Pyydämme liikkumaan varovaisesti työkoneiden lähellä. 🚛❄️👍

Snödrivorna flyttas nu med fart bort från A-bolagens gårdar. Vi ber alla att röra sig försiktigt i närheten av arbetsmaskinerna.🚛❄️👍
A-yhtiöt A-bolagen
A-yhtiöt A-bolagen päivitti kansikuvansa.