Tiedotteet

Asiakaspalvelu sulkee kiirastorstaina klo 14

14/04/2022

Suljemme asiakaspalvelumme torstaina 14.4. kello 14 ja palvelemme jälleen normaalisti tiistaina 19.4. Toimistomme ja asiakaspalvelumme ollessa suljettuna kiireelliset huoltotyöt ja häiriöilmoitukset ottaa vastaan huollon päivystys. Huollon päivystyksen puhelinnumero löytyy verkkosivuiltamme.

Iloista pääsiäistä!

Lue lisää

Verkkolomakkeiden lähettämisessä katkos

04/04/2022

31.3.-4.4. välisenä aikana verkkosivuiltamme lähetetyt sähköiset lomakkeet eivät valitettavasti ole tulleet perille asiakaspalveluumme. Katkos johtui verkkosivujen palvelinsiirrosta. Mikäli olet lähettänyt asuntohakemuksen, asunnon vaihtohakemuksen, työhakemuksen, häiriö- tai vikailmoituksen verkkosivuiltamme torstain ja maanantain välisenä aikana, pyydämme ystävällisesti lähettämään sen uudelleen tai olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme. Olemme pahoillamme virheestä.

Lue lisää

Haku kesätyöpaikkoihin 2022

15/03/2022

A-yhtiöillä on omaa kiinteistöhuoltotoimintaa, johon kesätyöntekijöitä palkataan kiinteistöhuollon harjoittelijoiksi. Kesälle 2022 kesätöitä voi hakea 17.4. asti.

Kesätöitä voi hakea täyttämällä ja lähettämällä sähköisen hakemuksen verkkosivuillamme. Työhakemuksen voi vaihtoehtoisesti lähettää postitse osoitteeseen A-yhtiöt, Vuorikatu 3, 06100 Porvoo.

Kesän huoltotöissä tarvitaan huolellista ja reipasta työskentelyotetta. Isoin osa kesätöistä liittyy pihojen istutusten hoitoon. Kokeneet kesätyöntekijät osallistuvat myös pihojen korjaustöihin, kuten aitojen ja ulkokaluisteiden kunnostustöihin. Lisäksi muutama kesäntyöntekijä palkataan siivoustyöhön.

Kesätyöntekijän on oltava vähintään 15-vuotias. Kesätyöntekijöiden työpäivä on arkisin kello 7-15. Kesätyösuhteen kesto on pääsääntöisesti 1-3 kuukautta kesä- ja elokuun välisenä aikana.

Kesätyöntekijät perehdytetään työsuhteen alussa yritykseen, työtehtäviin ja työsuhteen ehtoihin sekä työturvallisuuteen fyysisissä töissä. Nuorilla kesätyöntekijöillä on työtehtävissä opastava ammattilainen aina tukena ja tavoitettavissa.

Lue lisää

Haemme kiinteistönhoitajaa

15/02/2022

Etsimme asiakaspalveluhenkistä ja vastuuntuntoista kiinteistöhuollon osaajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Kiinteistönhoitajat huolehtivat A-yhtiöiden kiinteistöjen ylläpidosta ja huoltopalveluista vuokralaisille.

Itsenäisessä työssä tarvitaan asiakaslähtöistä ajattelutapaa ja kykyä ratkaista tilanteita. Ulkotöissä tarvitaan hyvää fyysistä kuntoa ja kiinteistöissä talotekniikkalaitteiden käytön hallintaa. Päivätyöhön liittyy lisäksi kiertävä päivystysvuoro. Talvikaudella huoltotyöntekijät voidaan myös kutsua lumitöihin kaikkina vuorokaudenaikoina.

Olemme luotettava työnantaja ja tarjoamme kilpailukykyisen palkan lisäksi hyvät henkilöstöedut.

Edellytämme tehtävässä

– suomen kielen taitoa ja ruotsin osaaminen katsotaan eduksi

– tehtävään soveltuvaa ammatillista koulutusta

– työkokemusta tekniikan tai kiinteistöalalta

– B-ajokorttia

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi viimeistään 6.3.2022 osoitteella tero.koskenlaita@a-yhtiot.fi tai A-yhtiöt, Vuorikatu 3, 06100 Porvoo. Lisätietoja tehtävästä antaa huoltopäällikkö Tero Koskenlaita, tero.koskenlaita@a-yhtiot.fi tai 040 663 5591.

Olemme Porvoon kaupungin omistama vuokratalokonserni ja tarjoamme kohtuuhintaista ja turvallista vuokra-asumista Porvoossa. Palvelemme 3500 asukasta 62 talokohteessamme. Vuokratalokonserniin kuuluva A-Lukaali tuottaa huolto-, siivous-, korjaus-, mittaus- ja asiantuntijapalvelut A-yhtiöiden omistamiin kiinteistökohteisiin. Tutustu A-yhtiöihin a-yhtiot.fi-sivuilla.

Lue lisää

Joulun poikkeukset asiakaspalvelussa

21/12/2021

Asiakaspalvelumme aukioloajat poikkeavat normaalista joulun aikaan.

Aatonaattona 23.12. suljemme klo 12. Jouluaattona 24.12. asiakaspalvelu on suljettu.

Uudenvuodenaattona perjantaina 31.12. asiakaspalvelu sulkee kello 14. Loppiaisena torstaina 6.1. asiakaspalvelu on suljettu.

Asiakaspalvelun ollessa suljettuna kiireellisissä huoltopalveluissa palvelee huollon päivystys.

Lue lisää

Asiakaspalvelu suljettu itsenäisyyspäivänä 6.12.

03/12/2021

Hyvää itsenäisyyspäivää! Asiakaspalvelumme on suljettu itsenäisyyspäivänä maanantaina 6.12.2021. Palvelemme jälleen normaalisti tiistaina 7.12. Toimistomme ja asiakaspalvelumme ollessa suljettuna kiireiset huoltotyöt ja häiriöilmoitukset ottaa vastaan huollon päivystys.

Huollon päivystyksen puhelinnumero löytyy talon ilmoitustaululta tai verkkosivuiltamme.

Lue lisää

Itäisen Pitkäkatu 25:n urakkasopimukset allekirjoitettiin

19/10/2021

Porvoon Myllymäelle rakennetaan A-yhtiöiden vihrein kiinteistö, kun uudisrakennushanke Itäinen Pitkäkatu 25:ssa on käynnistynyt. Myllymäelle valmistuu 17 uutta passiivirivitaloasuntoa, yksi Porvoon energiatehokkaimmista asuinkiinteistöistä. Talo käyttää lähes ainoastaan uusiutuvaa energiaa. Taloon asennetaan maalämpöjärjestelmä ja aurinkoenergian keräimet.

Uudisrakennuksen lisäksi kohteen nykyiset rivitalot peruskorjataan. Hankkeen myötä kiinteistön energiatehokkuuden odotetaan paranevan jopa 70 prosenttia. Säästö on merkittävä, kun muistetaan, että Suomessa rakennusten lämmitys muodostaa neljäsosan kokonaisenergiakulutuksesta.

Rakentamisen materiaalivalinnoissa ja talotekniikan suunnittelussa otetaan ensisijaisesti huomioon energiatehokkaat ratkaisut. Seinät rakennetaan passiivivaluharkoista, mikä pitää talon lämpimänä lähes pelkästään asumisen tuottamalla lämpöenergialla. Lähinnä talviaikaan tarvittava lisälämpö saadaan maalämmöllä. Muu kiinteistön tarvitsema sähkö on itsetuotettua, uusiutuvaa energiaa. Katolle asennettavat aurinkovoimalat tuottavat loput kiinteistössä tarvittavasta sähköstä ja jakavat ylituotannon muiden A-yhtiöiden talojen hyödyksi.

Asumisesta pyritään muillakin valinoilla tekemään sujuvaa ja turvallista. Vuokra-asunnot varustetaan automaattisella paloilmoitin- ja sammutusjärjestelmällä. Asunnoista rakennetaan myös esteettömiä.

− Kaikissa valinoissa tehdään paljon enemmän kuin rakentamisen vähimmäistaso vaatii, sanoo A-yhtiöiden toimitusjohtaja Mika Vuori.

Kilpailutuksen myötä hankkeen kokonaisvastuulliseksi rakennusurakoitsijaksi valikoitui OMA Rakennus Oy.

Lue lisää

A-yhtiöt SoMessa

A-yhtiöt A-bolagen
A-yhtiöt A-bolagen
Asukasyhdistys organisoi kevättalkoita A-yhtiöiden taloihin. Jos talon asukastoimikunta haluaa pitää talkoot la 14.5., kannattaa ottaa yhteys A-yhtiöiden asiakaspalveluun viimeistään 9.5. Näin järjestyvät myös talkookutsu, tarjoilut, työvälineet ja talkoosauna!

Invånarföreningen ordnar vårtalko i A-bolagens hus. Ifall husets invånarkommitté vill ordna talko lö 14.5 bör man kontakta A-bolagens kontor senast 9.5, så ordnas talkoinbjudan, arbetsredskap, smått tilltugg och bastu.
A-yhtiöt A-bolagen
A-yhtiöt A-bolagen
Kiitos kaikille kesätöitä hakeneille nuorille! Saimme hienot 200 hakemuskirjettä. Käymme parhaillaan läpi hakemuksia ja olemme yhteydessä kaikkiin hakeneisiin. Energistä kesän odotusta!

Tack alla unga som sökt sommarjobb! Vi fick över 200 ansökningsbrev. Vi går igenom ansökningarna omsorgsfullt och kommer att vara i kontakt med alla sökande.