Tiedotteet

Haemme rakennuspäällikköä A-yhtiöihin

01/08/2022

Haemme joukkoomme rakennuspäällikköä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Rakennuspäällikkö osallistuu uudisrakennusprojekteissa suunnitteluun ja kilpailuttamiseen sekä suorittaa rakennusprojektien työmaavalvontaa ja toimii työturvallisuuskoordinaattorina.

Rakennuspäällikkö osallistuu myös kiinteistöjen korjausten suunnitteluun, tarjousten ja urakka-asiakirjojen tekemiseen sekä suorittaa työmaavalvontaa. Tehtävään liittyy myös vastaanotto- sekä takuuaikaisten tarkastusten tekeminen.

Lisäksi rakennuspäällikkö huolehtii asuntojen vaihtojen yhteydessä tapahtuvista kunnossapito- tai saneeraustöistä.

Vastuullisessa tehtävässä tarvitaan kykyä toimia yhtiön arvojen ja toimintaperiaatteiden mukaisesti, sujuvana isännöinnin ja rakennuttamisen tiimipelaajana. Rakennuspäällikkönä menestyy itsenäisellä, vastuullisella ja huolellisella työskentelyllä.

Tehtävässä tarvitaan

– soveltuvaa koulutusta (esim. rakennusmestari, rakennusinsinööri tai alan ammatillinen koulutus sekä alan työkokemus)

– kokemusta rakennustyömaiden valvonnasta, vastaamisesta tai vastaavista rakennusvalvonnan tehtävistä

– kokemusta rakennusalan hankintojen kilpailutuksesta

– rakennusalan tai vastaavan työturvallisuusnäkökohtien hallintaa

Olemme luotettava työnantaja ja tarjoamme kilpailukykyisen palkan lisäksi kattavat henkilöstöedut. 

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi ja CV viimeistään 1.9.2022 osoitteella mika.vuori@a-yhtiot.fi tai A-yhtiöt, Vuorikatu 3, 06100 Porvoo. Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Mika Vuori, mika.vuori@a-yhtiot.fi tai 0400 496 138 sekä kiinteistöjohtaja Teppo Riski, teppo.riski@a-yhtiot.fi tai 040 551 8289. 

Lue lisää

A-yhtiöiden energiatehokkain kiinteistö harjakorkeudessa

09/06/2022

A-yhtiöt rakennuttaa Porvoon Myllymäelle talokohdetta, jonka suunnittelussa on ollut pääasiana energiatehokkuus.

Itäinen pitkäkatu 25:een valmistuu joulukuussa 2022 vuokratalokohde, jossa on 37 asuinhuoneistoa. Sen harjakaisia vietettiin torstaina 9.6. Kohteessa peruskorjataan vanhat rivitalohuoneistot. Lisäksi tontille valmistuu uusi luhtitalo. Asunnot ovat 30-42,5 neliömetrin kokoisia yksiöitä ja kaksioita.

Lisärakentamisella A-yhtiöt toteuttaa Porvoon kaupungin asumisohjelman mukaista tavoitetta ja tiivistää keskusta-asumista. Myös esteettömyyden kehittäminen ja energiatehokas rakentaminen tukevat kaupungin kehittymisen strategiaa.

Hankkeen kilpailutuksessa A-yhtiöt painotti innovatiivisia energiatehokkaan rakentamisen ratkaisuja. Urakkatarjouksista huomioitiin suunniteltu energiatehokkuus ja rakenteiden eristävyys. Korjaus- ja lisärakennusurakan toteuttaa Porvoon Vuokra-asunnoille Oma Rakennus Oy kokonaisvastuu-urakkana.

– Tarjouksen tehneet urakoitsijat saivat ratkaista itse rakenteet, joilla päästään mahdollisimman pieniin asumisen aikaisiin päästöihin. Ainoa määrittävä tekijä oli, että toteutus on oltava rakennusluvan mukainen, A-yhtiöiden kiinteistöjohtaja Teppo Riski kertoo.

Seinärakenteet ovat passiivivaluharkkoa, mikä pitää talon lämpimänä lähes pelkästään asumisen tuottamalla lämpöenergialla. Lähinnä talviaikaan tarvittava lisälämpö saadaan maalämmöllä. Muu kiinteistön tarvitsema sähkö on kiinteistön katolla tuotettua aurinkoenergiaa. Katolle asennettavat aurinkovoimalat tuottavat loput kiinteistössä tarvittavasta sähköstä ja jakavat ylituotannon muiden A-yhtiöiden talojen hyödyksi.

Asuintilojen lisäksi kohteeseen tulee talosauna, asukastila, pesula ja asukaspysäköintipaikat. Asunnot ovat esteettömiä ja niissä on paloilmoitin- ja sprinklausjärjestelmä. Luhtitalon toisen kerroksen asuntoihin pääsee hissillä. Kohteet muuntautuvat tarvittaessa siis eri kriteerit edellyttäviin asumisen käyttötarkoituksiin.

Itäisen pitkäkatu 25:n entiset asukkaat ovat muuttaneet pois kohteesta peruskorjauksen ja rakentamisen vuoksi. Poismuuttaneille asukkaille on tarjottu mahdollisuutta hakea asumaan asuntoihin, kun ne valmistuvat. Vuokrasopimusten irtisanomisen yhteydessä asukkaille on ilmoitettu remontoitujen ja uusien asuntojen vuokrat, 663-867 euroa kuukaudessa. Asukasvalinta asuntoihin tehdään loka-marraskuussa 2022.

Lue lisää

Asiakaspalvelu sulkee kiirastorstaina klo 14

14/04/2022

Suljemme asiakaspalvelumme torstaina 14.4. kello 14 ja palvelemme jälleen normaalisti tiistaina 19.4. Toimistomme ja asiakaspalvelumme ollessa suljettuna kiireelliset huoltotyöt ja häiriöilmoitukset ottaa vastaan huollon päivystys. Huollon päivystyksen puhelinnumero löytyy verkkosivuiltamme.

Iloista pääsiäistä!

Lue lisää

Verkkolomakkeiden lähettämisessä katkos

04/04/2022

31.3.-4.4. välisenä aikana verkkosivuiltamme lähetetyt sähköiset lomakkeet eivät valitettavasti ole tulleet perille asiakaspalveluumme. Katkos johtui verkkosivujen palvelinsiirrosta. Mikäli olet lähettänyt asuntohakemuksen, asunnon vaihtohakemuksen, työhakemuksen, häiriö- tai vikailmoituksen verkkosivuiltamme torstain ja maanantain välisenä aikana, pyydämme ystävällisesti lähettämään sen uudelleen tai olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme. Olemme pahoillamme virheestä.

Lue lisää

Haku kesätyöpaikkoihin 2022

15/03/2022

A-yhtiöillä on omaa kiinteistöhuoltotoimintaa, johon kesätyöntekijöitä palkataan kiinteistöhuollon harjoittelijoiksi. Kesälle 2022 kesätöitä voi hakea 17.4. asti.

Kesätöitä voi hakea täyttämällä ja lähettämällä sähköisen hakemuksen verkkosivuillamme. Työhakemuksen voi vaihtoehtoisesti lähettää postitse osoitteeseen A-yhtiöt, Vuorikatu 3, 06100 Porvoo.

Kesän huoltotöissä tarvitaan huolellista ja reipasta työskentelyotetta. Isoin osa kesätöistä liittyy pihojen istutusten hoitoon. Kokeneet kesätyöntekijät osallistuvat myös pihojen korjaustöihin, kuten aitojen ja ulkokaluisteiden kunnostustöihin. Lisäksi muutama kesäntyöntekijä palkataan siivoustyöhön.

Kesätyöntekijän on oltava vähintään 15-vuotias. Kesätyöntekijöiden työpäivä on arkisin kello 7-15. Kesätyösuhteen kesto on pääsääntöisesti 1-3 kuukautta kesä- ja elokuun välisenä aikana.

Kesätyöntekijät perehdytetään työsuhteen alussa yritykseen, työtehtäviin ja työsuhteen ehtoihin sekä työturvallisuuteen fyysisissä töissä. Nuorilla kesätyöntekijöillä on työtehtävissä opastava ammattilainen aina tukena ja tavoitettavissa.

Lue lisää

Haemme kiinteistönhoitajaa

15/02/2022

Etsimme asiakaspalveluhenkistä ja vastuuntuntoista kiinteistöhuollon osaajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Kiinteistönhoitajat huolehtivat A-yhtiöiden kiinteistöjen ylläpidosta ja huoltopalveluista vuokralaisille.

Itsenäisessä työssä tarvitaan asiakaslähtöistä ajattelutapaa ja kykyä ratkaista tilanteita. Ulkotöissä tarvitaan hyvää fyysistä kuntoa ja kiinteistöissä talotekniikkalaitteiden käytön hallintaa. Päivätyöhön liittyy lisäksi kiertävä päivystysvuoro. Talvikaudella huoltotyöntekijät voidaan myös kutsua lumitöihin kaikkina vuorokaudenaikoina.

Olemme luotettava työnantaja ja tarjoamme kilpailukykyisen palkan lisäksi hyvät henkilöstöedut.

Edellytämme tehtävässä

– suomen kielen taitoa ja ruotsin osaaminen katsotaan eduksi

– tehtävään soveltuvaa ammatillista koulutusta

– työkokemusta tekniikan tai kiinteistöalalta

– B-ajokorttia

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi viimeistään 6.3.2022 osoitteella tero.koskenlaita@a-yhtiot.fi tai A-yhtiöt, Vuorikatu 3, 06100 Porvoo. Lisätietoja tehtävästä antaa huoltopäällikkö Tero Koskenlaita, tero.koskenlaita@a-yhtiot.fi tai 040 663 5591.

Olemme Porvoon kaupungin omistama vuokratalokonserni ja tarjoamme kohtuuhintaista ja turvallista vuokra-asumista Porvoossa. Palvelemme 3500 asukasta 62 talokohteessamme. Vuokratalokonserniin kuuluva A-Lukaali tuottaa huolto-, siivous-, korjaus-, mittaus- ja asiantuntijapalvelut A-yhtiöiden omistamiin kiinteistökohteisiin. Tutustu A-yhtiöihin a-yhtiot.fi-sivuilla.

Lue lisää

Joulun poikkeukset asiakaspalvelussa

21/12/2021

Asiakaspalvelumme aukioloajat poikkeavat normaalista joulun aikaan.

Aatonaattona 23.12. suljemme klo 12. Jouluaattona 24.12. asiakaspalvelu on suljettu.

Uudenvuodenaattona perjantaina 31.12. asiakaspalvelu sulkee kello 14. Loppiaisena torstaina 6.1. asiakaspalvelu on suljettu.

Asiakaspalvelun ollessa suljettuna kiireellisissä huoltopalveluissa palvelee huollon päivystys.

Lue lisää

A-yhtiöt SoMessa

A-yhtiöt A-bolagen
A-yhtiöt A-bolagen
Hei rakennustyön valvoja, työmaan vastaava tai rakennusvalvonnan tehtävien osaaja! Haemme joukkoomme rakennuspäällikköä. Hakuaikaa 1.9. asti. Lue lisää ja hae tehtävään: https://a-yhtiot.fi/haemme-rakennuspaallikkoa-a-yhtioihin/

Du som är byggnadsövervakare, ansvarig på byggarbetsplats eller annars sakkunnig inom byggnadsövervakning! Vi söker en byggnadschef. Bekanta dig med ansökan och sök platsen senast 1.9: https://a-yhtiot.fi/haemme-rakennuspaallikkoa-a-yhtioihin/
A-yhtiöt A-bolagen
A-yhtiöt A-bolagen
PÄIVITYS: matka peruttu vähäisen osallistujamäärän vuoksi.

Asukasyhdistys järjestää A-yhtiöiden talojen asukkaille retken Kotkaan la 23.7.2022 klo 9.30. Retkellä käydään Maretariumissa, Sapokan puistoalueella ja Langinkosken keisarillisella kalastusmajalla. Lisätietoa retkestä ja ilmoittautumisesta: https://a-yhtiot.fi/wp-content/uploads/2022/06/Kesaretkelle-Kotkaan_mainos.pdf

Invånarföreningen ordnar en resa till Kotka för A-bolagens invånare lö 23.7.2022 kl. 9.30. Under resan besöker vi Maretarium, Sapokka parkområde och Langinkoski kejserliga fiskestuga. Läs mera och anmäl dig med: https://a-yhtiot.fi/wp-content/uploads/2022/06/Kesaretkelle-Kotkaan_mainos.pdf