Tiedotteet

Uusi asukaslehti ilmestynyt

08/04/2021

A-yhtiöiden uusi asukaslehti on ilmestynyt ja jaetaan asukkaille koteihin. Lehdessä mm. lemmikeistä kodissa, lisärakentamissuunnitelmat ja koronavuoden tilinpäätös

Lue lehti sähköisenä verkossa.

Lue lisää

Palvelujen poikkeusjärjestelyt jatkuvat

26/03/2021

1.3. aloitetut poikkeukset palveluissa jatkuvat A-yhtiöissä koronatilanteesta johtuen. Talojen lenkkisaunavuorot, kuntosali ja vuokrattavat saunakabinetit ovat pois käytöstä. Rajoitusaikana asukkaiden omat saunavuorot jatkuvat normaalisti. Suoritamme vain kiireelliset huoltotyöt asunnoissa. Huoltotöissä käytämme kasvomaskia ja varmistamme asukkaiden ja henkilöstömme terveyden kannalta, että huoltokäynti on turvallista. Kiinteistöjen yleisten tilojen siivoukset tehdään normaalisti.

Asiakaspalvelu toimii vain puhelimitse ja sähköpostilla. Asiakkaan henkilökohtaista asiointia vaativat palvelut (vuokrasopimuksen teko, avainten luovutukset) sovitaan erikseen asiakkaan kanssa.

Lisätietoa A-yhtiöiden palveluista saa asiakaspalvelustamme toimisto@a-yhtiot.fi, 019 521 3600 ja a-yhtiot.fi

Lue lisää

Haku kesätöihin käynnissä

15/03/2021

A-yhtiöt tarjoaa nuorille kesätöitä kiinteistöjen huollossa. Suurin osa kesätyöntekijöistä palkataan ulkotöihin pihojen hoitoon. Lisäksi muutama kesätyöntekijä palkataan avuksi korjaustöissä ja kiinteistöjen siivouksessa. Kesätöiden 2021 haku päättyy 18.4.

Kesätyöntekijän on oltava vähintään 15-vuotias. A-yhtiöt arvostaa oma-aloitteista ja aktiivista palveluasennetta sekä huolellista ja reipasta työskentelyotetta. Nuorilla kesätyöntekijöillä on työtehtävissä opastava ammattilainen aina tukena.

Hae kesätöihin A-yhtiöihin! Lisätiedot ja hakulomake työpaikat-sivullamme.

Lue lisää

Haemme kiinteistönhoitajaa

12/03/2021

Etsimme asiakaspalveluhenkistä ja vastuuntuntoista kiinteistöhuollon osaajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.
Kiinteistönhoitajat huolehtivat A-yhtiöiden kiinteistöjen ylläpidosta ja huoltopalveluista vuokralaisille.

Itsenäisessä työssä tarvitaan asiakaslähtöistä ajattelutapaa ja kykyä ratkaista tilanteita. Ulkotöissä tarvitaan hyvää fyysistä kuntoa ja kiinteistöissä talotekniikkalaitteiden käytön hallintaa. Päivätyöhön liittyy lisäksi kiertävä päivystysvuoro. Talvikaudella huoltotyöntekijät voidaan myös kutsua lumitöihin kaikkina vuorokaudenaikoina.
Olemme luotettava työnantaja ja tarjoamme kilpailukykyisen palkan lisäksi hyvät henkilöstöedut.

Edellytämme tehtävässä
– suomen kielen taitoa ja ruotsin osaaminen katsotaan eduksi
– tehtävään soveltuvaa ammatillista koulutusta
– työkokemusta tekniikan tai kiinteistöalalta
– B-ajokorttia

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi viimeistään 24.3.2021 osoitteella inka.akkanen@a-yhtiot.fi tai A-yhtiöt, Vuorikatu 3, 06100 Porvoo. Lisätietoja tehtävästä antaa huoltopäällikkö Tero Koskenlaita, tero.koskenlaita@a-yhtiot.fi tai 040 663 5591.

Olemme Porvoon kaupungin omistama vuokratalokonserni ja tarjoamme kohtuuhintaista ja turvallista vuokra-asumista Porvoossa. Palvelemme 3500 asukasta 62 talokohteessamme. Vuokratalokonserniin kuuluva A-Lukaali tuottaa huolto-, siivous-, korjaus-, mittaus- ja asiantuntijapalvelut A-yhtiöiden omistamiin kiinteistökohteisiin. Tutustu verkkosivuillamme huollon toimintaan.

Hakuaikaa on jatkettu. Jätäthän hakemuksesi viimeistään 11.4.2021.

Lue lisää

Koronarajoitukset muuttavat palveluja A-yhtiöissä

01/03/2021

AVI:n asettamien koronarajoitusten ja Porvoon kaupungin koronaohjeiden vuoksi supistamme toimintaamme A-yhtiöissä. Maanantaista 1.3. alkaen rajoitamme ihmisten välisiä kohtaamisia ja pyrimme tekemään nykyisten toimenpiteiden lisäksi järjestelyitä epidemiatilanteen hillitsemiseksi. Poikkeusjärjestelyt ovat voimassa 28.3. asti.

Talojen lenkkisaunavuorot, kuntosali ja vuokrattavat saunakabinetit ovat pois käytöstä 1.3.-28.3. Rajoitusaikana asukkaiden omat saunavuorot jatkuvat normaalisti. Suoritamme vain kiireelliset huoltotyöt asunnoissa. Huoltotöissä käytämme kasvomaskia ja varmistamme asukkaiden ja henkilöstömme terveyden kannalta, että huoltokäynti on turvallista. Kiinteistöjen yleisten tilojen siivoukset tehdään normaalisti.

Asiakaspalvelu toimii vain puhelimitse ja sähköpostilla. Asiakkaan henkilökohtaista asiointia vaativat palvelut (vuokrasopimuksen teko, avainten luovutukset) sovitaan erikseen asiakkaan kanssa.

Lisäksi suljemme toimitilojemme käytön niin, että toimitiloissa käydään suorittamassa vain välttämättömät työtehtävät. Muuten A-yhtiöiden henkilöstö työskentelee etänä tai kentällä eli talokohteissa.

Lisätietoa A-yhtiöiden palveluista saa asiakaspalvelustamme toimisto@a-yhtiot.fi, 019 521 3600 ja a-yhtiot.fi

Lue lisää

Toimistoajat joulun aikaan

17/12/2020

A-yhtiöiden toimistoajat joulun aikaan.
Asiakaspalvelun aukioloajoissa on joulun ja vuodenvaihteen aikana seuraavat poikkeukset:

Keskiviikkona 23.12.2020 puhelinpalvelu toimii klo 8.00–12.00.
Torstaina, jouluaattona 24.12.2020 asiakaspalvelu on kiinni.
Torstaina, uudenvuodenaattona 31.12.2020 puhelinpalvelu toimii klo 8.00–14.00.
Keskiviikkona, loppiaisena 6.1.2021 asiakaspalvelu on kiinni.
Asiakaspalvelumme aukioloajat voivat muuttua vallitsevasta koronavirusepidemiasta johtuen.

Oikein hyvää, rauhallista ja ennen kaikkea turvallista joulua!

Lue lisää

Uusi Asukalehti ilmestynyt

16/12/2020

Joulun asukaslehdessä on ajankohtaista tietoa joulun ajan palveluista A-yhtiöissä sekä muuta joulun aikaan liittyvää asumisen asiaa.

Lehdessä myös mm.:

Budjetti remontit vuodelle 2021

Perttelintie 17:n putkiremontista

Vinkkejä talviautoiluun

Vinkkejä kodin jätelajitteluun

Asukaslehti jaetaan kotiin asukkaille viikolla 51.

Lue näköislehti sähköisenä verkossa

Lue lisää

Asiakaspalvelu väliaikaisesti puhelimitse ja sähköpostilla

04/12/2020

Koronaepidemian suosituksista johtuen A-yhtiöiden asiakaspalvelutilat Vuorikatu 3:ssa on suljettu toistaiseksi, 7.12.2020 alkaen. Asiakaspalvelun yhteystiedot voi tarkistaa asiakaspalvelu-sivulta.

Neuvoja moniin asumisen asioihin löytyy myös verkkosivuiltamme.

Mikäli asian hoitaminen vaatii asiointia toimistolla, pyydämme soittamaan asiakaspalveluun ja sopimaan käynnistä asiakaspalvelussamme. Otamme vastaan vain yhden asiakkaan kerrallaan.

Lue lisää

Kysely asukkaille

01/12/2020

Asiakkaiden mielipide on meille tärkeä. Jaamme 1.12.2020 alkaen asukastyytyväisyyskyselyt noin 2300 kotitalouteen A-yhtiöiden taloissa. Vastaathan asukkaana kyselyyn, jotta tiedämme, miten voimme kehittyä!

A-yhtiöiden strategiaan sisältyy asukastyytyväisyyskyselyn suorittaminen vuosittain ja se on myös osa yhtiön laatujärjestelmää. 

Vastaukset tulee palauttaa palautuskuoressa (postimaksu maksettu) viimeistään maanantaina 14.12.2020. 

Lue lisää

A-yhtiöt SoMessa

A-yhtiöt A-bolagen
A-yhtiöt A-bolagen
A-yhtiöiden uusi asukaslehti on ilmestynyt ja jaetaan asukkaille koteihin. Lehdessä mm. lemmikeistä kodissa, lisärakentamissuunnitelmat ja koronavuoden tilinpäätös
Lue lehti sähköisenä: https://e-julkaisu.com/a-yhtiot/a-asukas-1-2021

A-bolagens nya invånartidning har utkommit och delas ut till invånarna. I den finns artiklar om t.ex. sällskapsdjur i hemmen, kompletteringsbyggplaner och koronaårets bokslut. Läs tidningen i e-format: https://e-julkaisu.com/a-yhtiot/a-asukas-1-2021
A-yhtiöt A-bolagen
A-yhtiöt A-bolagen
Täsmennetty tieto rapuista, joita koskee:

⬆️ Vesikatkos A-yhtiöiden talossa:
Ilmarisentie 4 D, E ja F, pe 9.4. klo 8-14 välisenä aikana.
Vedet kytketään päälle aiemmin, mikäli työt sen sallivat. Pahoittelemme katkoksesta aiheutuvaa haittaa.

⬆️ Vattnet avstängt i A-bolagens hus:
Ilmarinens väg 4 D, E och F, fre 9.4 kl. 8-14.
Vattnet kopplas på tidigare om möjligt. Vi beklagar att vi tillfälligt stör Er boendetrivsel.