Laura Kalakoski till kundrelationsdirektör för A-bolagen

09/08/2024

Laura Kalakoski har utnämnts till kundrelationsdirektör för A-bolagen och tillträder tjänsten den 16 september. Kundrelationsdirektören leder kundrelationsenheten och utvecklar kundupplevelsen.

Kalakoski för med sig erfarenhet av uthyrningsverksamhet, kundservice och utveckling av elektroniska tjänster till A-bolagen. Hon har 18 års erfarenhet av att arbeta för olika hyresvärdar och har senast varit uthyrningschef på A-Kruunu Oy.

– En högkvalitativ kundupplevelse grundar sig på smidig och kompetent service samt aktuell kommunikation. Jag är mycket entusiastisk över att få genomföra dessa med A-bolagens professionella team, säger Kalakoski.

Kalakoski anser att det är viktigt att lyssna på hyresgästernas åsikter i utvecklingsarbetet och vill även utveckla uthyrningen av bostäder genom att erbjuda omfattande elektroniska tjänster.

A-bolagen är en hyresbostadskoncern ägd av Borgå stad, som hyr, förvaltar, underhåller och bygger hyresbostäder i Borgå. A-bolagen är Borgås största hyresvärd och äger 60 objekt med 2300 lägenheter. I A-bolagens hus bor över 3 500 borgåbor.

Lue lisää