Asukassauna

Asukassauna sijaitsee talon 7. kerroksessa, jonne pääsee B-portaan hissillä. Viikoittaisen asukassaunavuoron kuukausimaksu on 10e. Pormestarinkatu 14:ssä on myös erikseen vuokrattava sauna- ja kabinettitila.

Pesutuvat

Talossa on kaksi pesutupaa, joihin on käynti A- ja B-portaasta. Molemmissa pesutuvissa on pesukoneita, kuivausrumpuja ja erillinen kuivaushuone. Pesutuvan käyttö on maksutonta talon asukkaille. Pesutuvan varauslista ja käyttösäännöt löytyvät pesutuvasta.

kuvituskuva

Varastot

Talon katutasossa (käynti Aleksanterinkaaren puolelta) on tilava ulkoiluvälinevarasto. Talon kellarikerroksessa, B-rapussa, on irtaimistovarastoja. Verkkokomeron saa käyttöön asioimalla A-yhtiöiden toimistossa ja maksamalla komerosta 50 euron panttimaksun.

Jätehuolto

Talon jätekeräys sijaitsee talon sisäpihalla. Keräyspisteessä on astiat seka-, bio-, kartonki-, -paperi-, metalli-, lasi- ja muovijäätteelle. Ohjeita jätelajitteluun löytyy Rosk n’ Rollin verkkosivuilta

kuvituskuva

Pysäköinti

Talon pihalla on maksullisia ja lämmitystolpallisia asukaspysäköintipaikkoja. Erillinen moottoripyöräparkki on sisäpihalla jätekeräyksen vieressä. Vapaata autopysäköintipaikkaa voi tiedustella A-yhtiöiden asiakaspalvelusta.

kuvituskuva