Tiedotteet

Palvelujen poikkeusjärjestelyt jatkuvat

26/03/2021

1.3. aloitetut poikkeukset palveluissa jatkuvat A-yhtiöissä koronatilanteesta johtuen. Talojen lenkkisaunavuorot, kuntosali ja vuokrattavat saunakabinetit ovat pois käytöstä. Rajoitusaikana asukkaiden omat saunavuorot jatkuvat normaalisti. Suoritamme vain kiireelliset huoltotyöt asunnoissa. Huoltotöissä käytämme kasvomaskia ja varmistamme asukkaiden ja henkilöstömme terveyden kannalta, että huoltokäynti on turvallista. Kiinteistöjen yleisten tilojen siivoukset tehdään normaalisti.

Asiakaspalvelu toimii vain puhelimitse ja sähköpostilla. Asiakkaan henkilökohtaista asiointia vaativat palvelut (vuokrasopimuksen teko, avainten luovutukset) sovitaan erikseen asiakkaan kanssa.

Lisätietoa A-yhtiöiden palveluista saa asiakaspalvelustamme toimisto@a-yhtiot.fi, 019 521 3600 ja a-yhtiot.fi

Lue lisää

Haemme kiinteistönhoitajaa

12/03/2021

Etsimme asiakaspalveluhenkistä ja vastuuntuntoista kiinteistöhuollon osaajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.
Kiinteistönhoitajat huolehtivat A-yhtiöiden kiinteistöjen ylläpidosta ja huoltopalveluista vuokralaisille.

Itsenäisessä työssä tarvitaan asiakaslähtöistä ajattelutapaa ja kykyä ratkaista tilanteita. Ulkotöissä tarvitaan hyvää fyysistä kuntoa ja kiinteistöissä talotekniikkalaitteiden käytön hallintaa. Päivätyöhön liittyy lisäksi kiertävä päivystysvuoro. Talvikaudella huoltotyöntekijät voidaan myös kutsua lumitöihin kaikkina vuorokaudenaikoina.
Olemme luotettava työnantaja ja tarjoamme kilpailukykyisen palkan lisäksi hyvät henkilöstöedut.

Edellytämme tehtävässä
– suomen kielen taitoa ja ruotsin osaaminen katsotaan eduksi
– tehtävään soveltuvaa ammatillista koulutusta
– työkokemusta tekniikan tai kiinteistöalalta
– B-ajokorttia

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi viimeistään 24.3.2021 osoitteella inka.akkanen@a-yhtiot.fi tai A-yhtiöt, Vuorikatu 3, 06100 Porvoo. Lisätietoja tehtävästä antaa huoltopäällikkö Tero Koskenlaita, tero.koskenlaita@a-yhtiot.fi tai 040 663 5591.

Olemme Porvoon kaupungin omistama vuokratalokonserni ja tarjoamme kohtuuhintaista ja turvallista vuokra-asumista Porvoossa. Palvelemme 3500 asukasta 62 talokohteessamme. Vuokratalokonserniin kuuluva A-Lukaali tuottaa huolto-, siivous-, korjaus-, mittaus- ja asiantuntijapalvelut A-yhtiöiden omistamiin kiinteistökohteisiin. Tutustu verkkosivuillamme huollon toimintaan.

Hakuaikaa on jatkettu. Jätäthän hakemuksesi viimeistään 11.4.2021.

Lue lisää

Koronarajoitukset muuttavat palveluja A-yhtiöissä

01/03/2021

AVI:n asettamien koronarajoitusten ja Porvoon kaupungin koronaohjeiden vuoksi supistamme toimintaamme A-yhtiöissä. Maanantaista 1.3. alkaen rajoitamme ihmisten välisiä kohtaamisia ja pyrimme tekemään nykyisten toimenpiteiden lisäksi järjestelyitä epidemiatilanteen hillitsemiseksi. Poikkeusjärjestelyt ovat voimassa 28.3. asti.

Talojen lenkkisaunavuorot, kuntosali ja vuokrattavat saunakabinetit ovat pois käytöstä 1.3.-28.3. Rajoitusaikana asukkaiden omat saunavuorot jatkuvat normaalisti. Suoritamme vain kiireelliset huoltotyöt asunnoissa. Huoltotöissä käytämme kasvomaskia ja varmistamme asukkaiden ja henkilöstömme terveyden kannalta, että huoltokäynti on turvallista. Kiinteistöjen yleisten tilojen siivoukset tehdään normaalisti.

Asiakaspalvelu toimii vain puhelimitse ja sähköpostilla. Asiakkaan henkilökohtaista asiointia vaativat palvelut (vuokrasopimuksen teko, avainten luovutukset) sovitaan erikseen asiakkaan kanssa.

Lisäksi suljemme toimitilojemme käytön niin, että toimitiloissa käydään suorittamassa vain välttämättömät työtehtävät. Muuten A-yhtiöiden henkilöstö työskentelee etänä tai kentällä eli talokohteissa.

Lisätietoa A-yhtiöiden palveluista saa asiakaspalvelustamme toimisto@a-yhtiot.fi, 019 521 3600 ja a-yhtiot.fi

Lue lisää

Toimistoajat joulun aikaan

17/12/2020

A-yhtiöiden toimistoajat joulun aikaan.
Asiakaspalvelun aukioloajoissa on joulun ja vuodenvaihteen aikana seuraavat poikkeukset:

Keskiviikkona 23.12.2020 puhelinpalvelu toimii klo 8.00–12.00.
Torstaina, jouluaattona 24.12.2020 asiakaspalvelu on kiinni.
Torstaina, uudenvuodenaattona 31.12.2020 puhelinpalvelu toimii klo 8.00–14.00.
Keskiviikkona, loppiaisena 6.1.2021 asiakaspalvelu on kiinni.
Asiakaspalvelumme aukioloajat voivat muuttua vallitsevasta koronavirusepidemiasta johtuen.

Oikein hyvää, rauhallista ja ennen kaikkea turvallista joulua!

Lue lisää

Uusi Asukalehti ilmestynyt

16/12/2020

Joulun asukaslehdessä on ajankohtaista tietoa joulun ajan palveluista A-yhtiöissä sekä muuta joulun aikaan liittyvää asumisen asiaa.

Lehdessä myös mm.:

Budjetti remontit vuodelle 2021

Perttelintie 17:n putkiremontista

Vinkkejä talviautoiluun

Vinkkejä kodin jätelajitteluun

Asukaslehti jaetaan kotiin asukkaille viikolla 51.

Lue näköislehti sähköisenä verkossa

Lue lisää

Asiakaspalvelu väliaikaisesti puhelimitse ja sähköpostilla

04/12/2020

Koronaepidemian suosituksista johtuen A-yhtiöiden asiakaspalvelutilat Vuorikatu 3:ssa on suljettu toistaiseksi, 7.12.2020 alkaen. Asiakaspalvelun yhteystiedot voi tarkistaa asiakaspalvelu-sivulta.

Neuvoja moniin asumisen asioihin löytyy myös verkkosivuiltamme.

Mikäli asian hoitaminen vaatii asiointia toimistolla, pyydämme soittamaan asiakaspalveluun ja sopimaan käynnistä asiakaspalvelussamme. Otamme vastaan vain yhden asiakkaan kerrallaan.

Lue lisää

Kysely asukkaille

01/12/2020

Asiakkaiden mielipide on meille tärkeä. Jaamme 1.12.2020 alkaen asukastyytyväisyyskyselyt noin 2300 kotitalouteen A-yhtiöiden taloissa. Vastaathan asukkaana kyselyyn, jotta tiedämme, miten voimme kehittyä!

A-yhtiöiden strategiaan sisältyy asukastyytyväisyyskyselyn suorittaminen vuosittain ja se on myös osa yhtiön laatujärjestelmää. 

Vastaukset tulee palauttaa palautuskuoressa (postimaksu maksettu) viimeistään maanantaina 14.12.2020. 

Lue lisää

A-yhtiöt 55 vuotta

17/11/2020

A-yhtiöt 55 vuotta

A-yhtiöt Porvoossa täyttää 55 vuotta keskiviikkona 18.11.2020. 55 vuotta on suomalaisittain pitkä ikä kaupungin omistamalle vuokratalokonsernille. A-yhtiöt on osoitus siitä, että Porvoon kaupunki on pitkäjänteisesti ja suunnitelmallisesti huolehtinut alueensa asumisen ja rakentamisen kehittämisestä.

A-yhtiöt pitää huolen siitä, että sen omistama rakennuskanta, 62 talokohdetta, pysyy hyvin hoidettuna ja niiden taso vastaa nykypäivän vaatimuksia niin teknisesti kuin viihtyvyydeltään. Yhtiöiden strategiassa yhtenä painopisteenä on esimerkiksi ympäristötavoitteet. Vuoteen 2024 A-yhtiöt pyrkii tuottamaan 5 % yhtiön käyttämästä sähköstä omilla aurinkovoimaloilla.

Porvoolaisen vuokratalokonsernin taival on alkanut vuonna 1965, ja sen ensimmäinen kiinteistö on vuonna 1966 valmistunut kerrostalo Sibeliuksenbulevardi 6, joka on edelleen yhtiön omistuksessa. Sen jälkeen A-yhtiöt on kasvanut tasaisesti ja kaupungin kasvun tahdissa omalla rakennustuotannollaan ja Porvoon kaupungilta ostamiensa kiinteistöjen myötä. Tällä hetkellä A-yhtiöillä on käynnissä peruskorjaus Gammelbackassa, Suolaketie 7:n kerrostalokohteessa. Lisäksi A-yhtiöt tavoittelee kahdessa kohteessa nykyisen kiinteistökannan kehittämistä ja täydennysrakentamista. Koivumäentie 8:n ja Itäisen Pitkäkatu 25:n tonteilla A-yhtiöt selvittää Porvoon kaupungin kanssa mahdollisuuksia lisärakentamiseen.

A-konsernin hallitusten puheenjohtaja Marko Piirainen pitää keskeisenä A-yhtiöiden roolia Porvoon kaupungin asuntopoliittisen ohjelman toteuttajana.

– A-yhtiöiden pitää pystyä tekemään kohtuuhintaisia vuokra-asuntoja, siis niin kutsuttua sosiaalista asuntotuotantoa, yhden kohteen verran vuodessa, ettei asuntojono Porvoossa räjähdä täysin käsiin, Piirainen sanoo.

Juhlapäivän kunniaksi A-yhtiöt lahjoittaa 55 heijastinliiviä asukastoimikunnan luottamushenkilöille ja Porvoon kaupungin turvakodille. 18.11. A-yhtiöt aloittaa myös uutta viestintää asukkailleen. A-yhtiöiden kotisivut osoitteessa a-yhtiot.fi on uudistettu ja A-yhtiöt viestii ja keskustelee nyt myös Facebook-sivuillaan facebook.com/AyhtiotAbolagen. Uusien viestintäkanavien myötä asukkaat saavat aiempaa monipuolisemmin tietoa ja voivat asioida aiempaa sujuvammin sähköisten välineiden avulla.

A-yhtiöiden 55-vuotis juhlajulkaisu: https://e-julkaisu.com/a-yhtiot/a-yhtiot-55/

Lue lisää

A-yhtiöt SoMessa

[fts_facebook type=page id=236189697324 access_token=EAAP9hArvboQBACxA3UjStir0ylwYIzYduMm3GMXZA5nzoLL969RCGRiRTUiCwuB6rRvlwZBRrCXt7QP3K4i36ZBAHwl8UYJ0IzZAR9BZAVKX6sCwf6EHwCUxdEZBrebBppqc32vedYOiCMYImAqwVCi91Ykk3QcG4fKG4k7OLVNAZDZD posts=2 height=450px description=no posts_displayed=page_only]