Vuoden 2024 asukaskysely toteutetaan yhteistyössä KOVA ry.n ja ARA:n kanssa

09/10/2024

Vuoden 2024 asukastyytyväisyyskysely on käynnissä! Kysely toteutetaan yhteistyössä Kohtuuhintaisten vuokra- ja asumisoikeustalojen omistajat – KOVA ry:n ja Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskuksen (ARA) kanssa. Porvoon A-Asunnot Oy on KOVAn jäsenyhteisö, kuten muutkin kyselyyn osallistuvat 26 yhtiötä.

Kyselyn avulla kartutamme tietoa, jonka avulla voimme kehittää toimintaamme ja palvelutarjontaamme entistäkin paremmin asukkaidemme tarpeita vastaavaksi. Asukastyytyväisyyden lisäksi kyselyssä selvitetään asukkaiden näkemyksiä kohtuuhintaisesta asumisesta, asukkaiden taloudellisesta tilanteesta ja asumiseen liittyvistä valintamahdollisuuksista. Kysely tuottaa myös ajantasaista tietoa vuokra-asumisesta eri sidosryhmien väliseen keskusteluun ja yhteiskunnalliseen päätöksentekoon.

Tutkimus toteutetaan sähköisenä kyselynä ja se on avoinna 27.10 asti. Ne asukkaat, joiden sähköpostiosoite on asiakasrekisterissämme, saavat kyselylinkin suoraan sähköpostiinsa. Kyselyyn on mahdollista vastata suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Mikäli et ole saanut tiedotetta tai sähköpostia kyselyyn liittyen, pääset vastaamaan kyselyyn oheisen linkin kautta

Täytä kysely tästä

Kiitämme kaikkia tutkimukseen osallistuvia asukkaitamme!

Lue lisää