A-yhtiöiden asiakkuusjohtajaksi Laura Kalakoski

09/08/2024

A-yhtiöiden asiakkuusjohtajaksi Laura Kalakoski

A-yhtiöiden asiakkuusjohtajaksi on valittu FK Laura Kalakoski, joka aloittaa tehtävässä 16.9. Asiakkuusjohtaja johtaa asiakkuusyksikköä ja kehittää asiakaskokemusta.

Kalakoski tuo A-yhtiöihin kokemusta vuokraustoiminnan, asiakaspalvelun ja sähköisten palveluiden kehittämisestä. Hänellä on 18 vuoden kokemus eri vuokranantajien palveluksessa. Viimeksi hän on toiminut A-Kruunu Oy:n vuokrauspäällikkönä.

– Laadukkaan asiakaskokemuksen kulmakiviä ovat sujuva asiointi, asiantunteva palvelu ja ajantasainen viestintä. Olen erittäin iloinen, että pääsen toteuttamaan näitä A-yhtiöiden ammattitaitoisen tiimin kanssa, Kalakoski kertoo.

Kalakoski pitää tärkeänä kuulla kehittämistyössä asukkaiden mielipiteitä: – Säännöllisistä kyselyistä saadaan arvokasta tietoa A-yhtiöiden vahvuuksista ja kehityskohteista ja sen perusteella toimintaa voidaan kehittää.

Asukkaiden lisäksi asunnon hakijat arvostavat nykyään vaivattomuutta ja Kalakoski haluaakin kehittää myös asunnonvuokrausta mm. tarjoamalla mahdollisimman kattavat sähköiset palvelut.

A-yhtiöt on Porvoon kaupungin omistama vuokratalokonserni, joka omistaa, vuokraa, isännöi, huoltaa ja rakennuttaa vuokrakoteja Porvoossa. A-yhtiöt on Porvoon suurin vuokranantaja ja omistaa 60 kohdetta, joissa on 2300 asuntoa. A-yhtiöiden kodeissa asuu yli 3 500 porvoolaista.

Lue lisää