A-yhtiöt rekrytoi

A-yhtiöissä työskentelee kolmisenkymmentä kiinteistö- ja huoltoalan ammattilaista. Henkilöstöstä noin puolet tekee huolto-, siivous- ja pihatöitä A-yhtiöiden kiinteistöissä. Näihin tehtäviin myös useimmin rekrytoidaan uusia osaajia. Koko A-yhtiöiden ammattilaisjoukosta löydät tietoa henkilökunta-sivuiltamme.

Jos olet kiinnostunut työpaikasta A-yhtiöissä, voit lähettää meille avoimen työhakemuksen. Otamme tarvittaessa yhteyttä hakemuksen lähettäneisiin. 

Avoin työnhakulomake

A-yhtiöt tarjoaa kesätöitä kymmenille nuorille

Porvoolainen vuokratalokonserni A-yhtiöt tarjoaa kesäksi 2020 kesätyömahdollisuutta noin 40 nuorelle. A-yhtiöillä on omaa kiinteistöhuoltotoimintaa, johon kesätyöntekijöitä palkataan kiinteistöhuollon harjoittelijoiksi. Kesä on pihatöiden osalta kiireistä aikaa, ja kesätyöntekijöitä palkataan auttamaan sesonkityössä.

A-yhtiöiden kiinteistöhuolto ylläpitää ja kunnostaa kiinteistöjä ja piha-alueita kymmenissä A-yhtiöiden vuokrataloissa eri puolilla Porvoota. A-yhtiöille on tärkeää, että kaikki konsernin työntekijät ovat oma-aloitteisia ja aktiivisia palvelemaan asukkaita asumiseen liittyvissä asioissa. Kesän huoltotöissä tarvitaan myös huolellista ja reipasta työskentelyotetta.

Kesätyöntekijöiden tehtävät vaihtelevat iän ja kokemuksen mukaan. Isoin osa töistä liittyy pihojen istutusten hoitoon. Kokeneet kesätyöntekijät osallistuvat myös pihojen korjaustöihin, kuten aitojen ja ulkokaluisteiden kunnostustöihin. Lisäksi muutama kesäntyöntekijä palkataan siivoustyöhön.

Kesätyöntekijän on oltava vähintään 15-vuotias. Kesätyöntekijöiden työpäivä on arkisin kello 7-15. Kesätyösuhteen kesto on pääsääntöisesti 1-3 kuukautta kesä- ja elokuun välisenä aikana. Kesätöihin haku on päättynyt keskiviikkona 15.4.2020 kello 16. Kaikkiin määräaikaan kesätyötä hakeneisiin ollaan yhteydessä hakuajan päätyttyä, toukokuun alussa.

Kesätyöntekijät perehdytetään työsuhteen alussa yritykseen, työtehtäviin ja työsuhteen ehtoihin sekä työturvallisuuteen fyysisissä töissä. Nuorilla kesätyöntekijöillä on työtehtävissä opastava ammattilainen aina tukena ja tavoitettavissa.

Työharjoitteluun A-yhtiöihin

A-yhtiöt kannustaa kouluttautumaan kiinteistöalalle. Yhtiöissä on lähes jatkuvasti alalle haluavia opiskelijoita oppisopimus- tai työharjoittelussa. Lue juttu oppisopimuskoulutettavista A-yhtiöiden tiedotus- ja sidosryhmälehdestä (sivu 8).