POIKKEUSJÄRJESTELYJÄ A-YHTIÖIDEN PALVELUISSA

Koronavirusepidemia vaikuttaa A-yhtiöiden asiakaspalveluun ja huollon toimintaan 18.3. alkaen.

  • Toimiston asiakaspalvelutilat suljetaan toistaiseksi. Asiakaspalvelussa siirrytään väliaikaisesti puhelinpalveluun. Mikäli asiakkaalla on tarve luovuttaa/noutaa avain, allekirjoittaa sopimus tai luovuttaa asiakirjoja, pyydämme soittamaan asiakaspalveluun (019 521 3600) ja sopimaan toimistolla käynnistä.
  • Puhelinasiakaspalvelu palvelee normaalien aukioloaikojen mukaisesti, mutta palvelussa voi olla ajoittain ruuhkaa. Asioida voi myös sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..
  • Teemme toistaiseksi vain kiireelliset huoltotyöt asukkaiden kodeissa. Talojen yleisten tilojen ja piha-alueiden huolto- ja siivoustyöt hoidetaan normaalisti. Huollon päivystys toimii normaalisti.
  • Vuokrattavat tilaussaunat Runeberginkatu 36:ssa (Suomentalo) ja Pormestarinkatu 14:ssä (Aleksanterinkruunu) ovat toistaiseksi pois vuokrauskäytöstä.
  • Olemme rajanneet myös muiden asukastilojemme käyttöä. Karhupolun kuntosali on toistaiseksi pois käytöstä ja talojen lenkkisaunavuorot on peruttu. Myös talojen kerhotilat ovat toistaiseksi pois käytöstä.

Poikkeusjärjestelyillä pyrimme vähentämään koronaviruksen leviämistä.